Päiväkodin esittely

Alhoniityn päiväkoti sijaitsee Laajanojan varressa, kauniin luontopolun kupeessa. Päiväkotimme vieressä on myös vauhtipuisto ja leikkipuisto, jossa käymme liikkumassa sekä leikkimässä mahdollisimman usein.

Vihreän Lipun päiväkotina meille sydämen asiana ovat luonto ja kestävä kehitys, joten olemme hyvin ylpeitä ja iloisia maantieteellisestä sijainnistamme vihreiden metsien lähimaastossa. Pyrimme retkeilemään metsissä ihan viikottain, sääoloista piittaamatta. Toki kaatosateilla ja paukkupakkasilla pysyttelemme lasten terveyttä varjellaksemme sisätiloissa, mutta silloinhan voimme tehdä retken vaikka ainutlaatuiselle sisäpihallemme tai pulahtaa lämpöiseen terapia-altaamme veteen uiskentelemaan kaverin kanssa.

Päiväkodissamme toimii 5 ryhmää; Metsäniityn esikoululaiset, Rantaniityn 2-5 vuotiaat, Kukkaniityn esikoululaiset ja 5-vuotiaat, Heinäniityn 3-5v. ryhmä sekä Apilaniityn alle 3v. ryhmä.

Elokuussa 2013 meihin yhdistyi hallinnollisesti myös Tyttölän päiväkoti Kyyninkadulta. Liikuntapainotteinen päiväkoti sopii meille kaveriksi kuin nenä päähän, sillä mikäs sen parempi kahden kauppa, kuin luonto ja liikunta yhdessä!

 

 

 

Terapia-allas kutsuu vesileikkeihin.